Dagens stiltips!

Har det blivit dags för dig att köpa ett par rediga svarta skor? Det finns alltid tillfällen då ett par svarta rediga skor kan komma till användning. Nu är jag inte stylist, men om det är en sak jag kan, så är det mode. Jag har några alternativ som kanske kan passa dig bra!

 

Sko Nr.1

Härlig skinnsko med stabil sula! Mycket fint italienskt skinn som sitter bra runt foten. Otroligt lättillgänglig sko, då den är mycket lätt att få på sig. Snygga sömmar – Typiskt New York Vintage.

Sko Nr.2

Vi fortsätter med skor som är användbara till mycket annat än BARA röda mattan. Denna klassiska sko med röda detaljer visar inte bara klass, men också funktionalitet. Också här en stabil sula, med otroligt bra grepp! Perfekt när du är på väg till ICA och går på den långa grusvägen. Denna sko har fått sina tydliga inspiration från det glamourösa modet från Frankrike.

Sko Nr.3

Denna banan-liknande sko är perfekt för dig som vill svaja dig fram! Schysst! Typiskt ICA Maxi-Fashion. Det här är vad hösten 2012 is all about.

 

Hoppas detta kan ha hjälpt er lite. Dessa tre skorna är rätt exklusiva, så dom är inte speciellt lätta att få tag på. Vid intresse rekommenderar jag er att kontakta de lite mer kända skoleverantörerna så kan de nog hjälpa er.

 

-F.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s